Aankomst met drankje

Welkom! De inloop duurt ongeveer een halfuur. U ontvangt van ons een kopje koffie, thee of fris. We wachten ontspannen af tot iedereen aanwezig is.

Introductieverhaal

Iedereen wordt welkom geheten en de dagindeling en logistiek wordt uitgelegd. Hier proberen we kort iedereen extra enthousiast te maken voor de roeisport. Uw bedrijf heeft hier de mogelijkheid een korte introductie voor de groep te geven. Wij verzorgen de rest.

Roeien onder professionele begeleiding

Onze trainers zorgen ervoor dat u leuk en veilig kennismaakt met de roeisport. U zult eerst de basistechniek van het roeien uitgelegd krijgen. Daarna is er voldoende tijd om techniek te oefenen in onze indoor roeibak, waarna u onder begeleiding van een ervaren stuur en trainer het water op gaat. Dit is voor iedereen geschikt, ervaring is niet nodig.

Alternatief programma

Werknemers die niet kunnen of willen roeien? Geen probleem! Voor deze groep organiseren wij een fantastisch alternatief programma. Denk aan een verzorgde rondleiding bij DomUnder, sloepvaren door het prachtige gebied in Utrecht, fietstochten, en nog veel meer! Vraag naar de mogelijkheden

Finale met prijsuitreiking

Voor de liefhebbers doen we een klein wedstrijdje. Elke boot zal een wedstrijdje varen (op basis van tijd) De beste 2 boten mogen vervolgens tegen elkaar strijden voor die felbegeerde eerste plek. De nummer 2 zal ook een kleine prijs ontvangen (ook al is dit bij de échte roeisport ongebruikelijk).

Afsluitende borrel met BBQ

Tijdens de borrel kunt u op ons zonnige dakterras en in de zaal met uw collega’s genieten van een drankje en een hapje. Het is mogelijk de drank volledig af te kopen of op rekening te bestellen

Please reload

"Perfect afgestemd op jouw wensen"

We stellen de dag af op jouw wensen.
Hieronder staat een voorbeeld hoe een dag er uit kan zien.